СМС пораки на Facebook

Без царина производи нарачани преку Интернет

Од денеска ослободени од царина се малите пратки до 90 евра. Со донесени измени на Уредбата, се зголемува прагот на ослободување од досегашните 45 евра. Зголемувањето на прагот е по препораките на Европската комисија, како и поради зголемување на обемот на е-трговија во земјава.

Повеќе: Без царина производи нарачани преку Интернет

Новогодишни честитки 2020 - втор дел

08 nova godina cestitka 2020Втор дел на Новогодишни честитки за 2020 година.

Ти посакувам во 2020 година да имаш стотици соништа за кои вреди да живееш, илјадници причини за да се смееш, милиони радосни моменти во кои ќе уживаш и ниту една причина за да тагуваш. Среќна Нова година!

Повеќе: Новогодишни честитки 2020 - втор дел

Новогодишни честитки 2020 - прв дел

srekna nova cestitka 03 2020Прв дел на Новогодишни честитки за 2020 година. 

Имаше многу моменти во 2019-та кога те нервирав, те лутев и ти пречев. Само да те информирам тоа планирам да го правам и во 2020-та.

 

СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА :)

Повеќе: Новогодишни честитки 2020 - прв дел

Новогодишни честитки 2016 - трет дел

11 novogodisni cestitki 2016Трет дел на новогодишн честитки и пораки за вас.

Имаше многу моменти во 2015-та  кога те нервирав, те лутев и ти пречев. Само да те информирам тоа планирам да го правам и во 2016-та.

 

СРЕЌНА НОВА 2016 ГОДИНА :)

Повеќе: Новогодишни честитки 2016 - трет дел

Повеќе артикли...

  1. Новогодишни честитки 2016 - втор дел
  2. Новогодишни честитки 2016

Страница 1 од 84