СМС пораки на Facebook

Оргазмот има 6 фази

Оргазмот има 6 фази:

Асматична:
Ah,Ah!

Географска:
Ту,Ту!!

Повеќе: Оргазмот има 6 фази

Животот ми пропадна

Животот ми пропадна, сонцето во моите очи згасна, душата ми се затвори, срцето ме стега и само поради тебе се дадов на игла....

Повеќе: Животот ми пропадна

Има нешто спортско

Има нешто спортско во тебе... главата ти е како копачка!!!

Ти имаш се

Ти имаш се. Ти имаш нешто што јас барам. Ти имаш совршено тело, твоите бакнежи се како од сон... Ти имаш совршена насмевка, а јас... погрешен број

Повеќе артикли...

  1. Јави ми се
  2. Кога го пикаше прстот