СМС пораки на Facebook

Милост

МилостТака почна, таа ноќ кога го видов твоето лице,  таа прва порака кога скокаше од радост, тој прв бакнеж кога во стомакот ни се разбудија пеперутките, се беше сјајно секој ден цвеќињата цутеа, среќата и радоста беа незаменливи
допирот, кога ќе ме допреше цела кожа ми се ежеше, секој ден лицата насмеани како деца што си играат во песоктта... држејки се за раце цврсто ние двајца против светот  нашата милост немаше крај, прегратките ни беа незаменливи секоја зима заедно чекавме да падне снегот мислев дека засекогаш ќе останеме заедно ахх...

Register to read more...

Новогодишни честитки 2014 година - 2 дел

Пораки и честитки за Нова ГодинаВтор дел на најнови новогодишни честитки за 2014 година.

Одберете од многуте новогодишни честитки и испратете им ги на вашите блиски пријатели со искрени желби и честитајте им ја новата 2014 година.

Среќни празници и Среќна Нова 2014 година.

Register to read more...

Новогодишни честитки 2014 година - 1 дел

Новогодишни честитки за 2014 годинаНајнови новогодишни честитки за 2014 година - прв дел.

Одберете од многуте новогодишни честитки и испратете им ги на вашите блиски пријатели со искрени желби и честитајте им ја новата 2014 година.

Среќни празници и Среќна Нова 2014 година.

Register to read more...

Снешко од пластични чаши

Новогодишно украсувањеБожиќ доаѓа и ако сте во потрага за нешто различно и лесно да го украсите вашиот дом тука е она што ви е потребно: СНЕШКО ОД ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ!

Освен тоа што е доста креативен и евтин начин за да се изработи овој снешко, навистина е лесно да се направи и во вашиот дом ќе ја донесе прекрасната атмосфера за Божиќните и новогодишните празници.

Register to read more...

More Articles...

  1. Црна точка
  2. Дали ти си Тој...