Пријателски смс пораки

Ако си...

Ако си цвеќе биди роза, ако си месец биди мај, ако си другар биди до крај.

Можеш да го смениш...

Можеш да го смениш твоето работно место, можеш да го смениш и твојот автомобил, се менуваат и жените, се менуваат и годините, но пријателите остануваат засекогаш.

Само отворен ум прима мудрост...

Само отворен ум прима мудрост, само отворени раце примаат подарок, само отворено срце прима љубов и само добри пријатели ја примаат оваа порака.

Кучето има многу пријатели...

Кучето има многу пријатели затоа што мафта со опашката, а не со јазикот.

Тука сум ти јас...

Тука сум ти јас, кога и да посакаш, во било кое време, тука сум секогаш. Тука сум ти јас за да не си сама, кога сите ќе си заминат, со тебе ќе останам!!!

Page 1 of 4

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика