Пријателите на СМС пораки

Во овој дел одвојуваме место на нашиот сајт за пријателите на СМС пораки кои се љубители на пишаниот збор, дали е тоа проза или поезија или нивни мисли и текстови. Голема благодарност до сите нив кои што се согласија да ги споделат нивните дела со сите нас.

Ќе најдете доста интересни текстови за љубовта, животот, мудри изреки, мудри мисли, проза и поезија. Доколку и вие сакате да ги споделите вашите дела, слободно контактирајте не преку нашата контакт форма.

Љубовен мозаик

Адреса: Земја на изгубените души

Оваа е таа земја на изгубени души ,
земја каде што сите зборуваат
но, ретко кој ќе каже нешто,
каде што глумат правда

Register to read more...

Живеење на животот

Живеење на живототАко знаете зошто постоите, тогаш животот ќе го живеете на свој начин, и ќе ви биде многу едноставен. Сите во нас носиме нешта кои се применуваат после нас, или исчезнуваат засекогаш. Се применува она што ви го разубавува секојдневието, животот, душата ! За да дојдат до израз и за да заживеат оние нешта кои се во вас, треба да најдете свој начин како и тие нешта да живеат !

Нај едноставниот начин е да си ги...

Register to read more...

Page 5 of 5

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки