Романтични слики

Љубовни изреки и пораки 05

Нашите желбиПетти дел на интересни љубовни изреки и пораки за вашите најсакани...

Желбата за она што го немаме

не дозволува да се радуваме

на она што го имаме...

Register to read more...

Љубовни изреки и пораки 04

Љубовни изреки и пораки - четврт делБидејќи сезоната во капење е во тек,

некои личности би можеле лесно

да одпливаат од мојот живот.

Долго веќе пливаа по моите живци!!!

Register to read more...

Љубовни изреки и пораки 03

Четири нешта не се пропуштаатИма 4 нешта кои што во животот не можат да се повратат:

Збор...откако ќе се каже.

Прилика...откако ќе се пропушти.

Време...откако ќе замине.

Личност...откако ќе умре.

Register to read more...

Љубовни изреки и пораки 02

zrak na nadezВо животот секогаш се отвора некој прозорец

преку кој влегува ЗРАК НА НАДЕЖ

преку кој влегува едно ПОСВЕТЛО УТРЕ.

Register to read more...

Љубовни изреки и пораки 01

Љубовни изреки и поракиЕден ден ќе се разбудиш и ќе сватиш дека требало да се бориш. Можеби неуспешниот резултат ќе те боли, но помислата дека не си ни пробал ќе те убие.

Register to read more...

Page 1 of 11