Романтични слики

Што сте изгубиле...

Тагата на вашата душаКога ќе ја почуствувате

тагата на вашата

... ДУША ...

тогаш ќе знаете...

Повеќе: Што сте изгубиле...

Истата грешка...

Секогаш постои една личностСекогаш постои една личност

која ти нуди среќа засекогаш,

но исто така постои личност

која ти нуди среќа но само на...

Повеќе: Истата грешка...

До тогаш, не ми суди...

До тогаш, не ми судиВиди го она што јас го гледам,

слушни го она што јас го слушам,

почуствувај го она

што јас го чуствувам.

Повеќе: До тогаш, не ми суди...

Не го расипувај тоа...

Не го расипувајНе го расипувај тоа што го имаш

посакувајќи го

тоа што го немаш...

Повеќе: Не го расипувај тоа...

Тој требаше да биде...

Тој требаше да биде саканЗнам кога ќе ме видиш

и со прст ќе покажиш

тој ме сакаше...

Повеќе: Тој требаше да биде...