Романтични слики

Жената го сака...

Жената го сака... ЖEНАТА прво го сака ЉУБЕНИОТ...

а потоа ЈА САКА само ЉУБОВТА !!!

Повеќе: Жената го сака...

Светот кон жената...

Светот кон жената... Кога го гледаме светот кон ЖЕНАТА...

се јавуваат многу СОМНЕЖИ...

Но кога помислуваме на ЉУБОВТА од МАЈКАТА сите...

Повеќе: Светот кон жената...

Вљубени души...

Вљубени души... Кога ќе се сретнат две ВЉУБЕНИ ДУШИ...

во воздухот останува мирисот на

ЈАСМИН и РОЗА !!!

Повеќе: Вљубени души...

Крадец на срце...

Љубовен крадецКрадец на моето срце си ти, 

да те сакам дозволими...

Повеќе: Крадец на срце...

Кога ќе бидеш...

Осамена во љубовтаКога ќе бидеш осамена, кога ноќите ќе ти бидат долги,

запрашај го срцето твое...

Повеќе: Кога ќе бидеш...