Романтични слики

Ќе ти го дадам...

Ќе ти подарам љубовЌе ти ги дадам моиве крилја, за во мојот свет да долеташ.

Ќе ти го дадам срцево мое, за кај ...

Повеќе: Ќе ти го дадам...

Ако некој те повреди...

Повреден во љубовтаАко некој те повреди  немој да враќаш

- заборави го него, 

тоа ќе му биде...

Повеќе: Ако некој те повреди...

Никогаш не престанувај...

Не престанувај да се смеешНикогаш не престанувај да се смееш, дури и тогаш кога си тажен.

Можеби некој ќе се...

Повеќе: Никогаш не престанувај...

Ако некогаш...

Мојата љубов за тебеАко некогаш нешто те потсети на мене и на мојата љубов кон тебе,

те молам не мрази ме, сети се дека...

Повеќе: Ако некогаш...

Да сакаш значи...

Да сакаш значиДа сакаш значи да си помеѓу 1000,

а да гледаш...

Повеќе: Да сакаш значи...