Романтични слики

Што е животот?

Животот е љубовШто е животот? А што е љубовта? А што е бакнежот? Животот е...

Повеќе: Што е животот?

Кога ангелите...

Љубовна честиткаКога ангелите сакале да направат нешто...

Повеќе: Кога ангелите...

Музика на љубовта

Музика на љубовта Кога очите ништо не гледаат, ушите ништо не слушаат, усните ништо не говорат, тогаш...

Повеќе: Музика на љубовта

Лузните од минатото...

Лузни на срцето Лузните од минатото ме повредиле и направиле штит кој не може да го помине секој...

Повеќе: Лузните од минатото...

Љубовта е теорема...

Љубовта е теорема Љубовта е теорема која треба да се...

Повеќе: Љубовта е теорема...