Роденденски смс пораки

Денес е прекрасен...

На убав датум, се раѓаат само убави луѓе. Денес е прекрасен датум, а за мене ти си повеќе од прекрасен човек. Среќен роденден!

Светот им прави пат...

Светот им прави пат само на оние кои знаат каде чекорат. Еден од нив биди и ти, нека светот ти ги отвори патиштата до сите твои желби и убавини. Човек е најсреќен кога му се исполнуваат желбите. Затоа од сè срце ти посакувам сите твои желби да ти се исполнат! Среќен роденден!

Светот им прави пат...

Светот им прави пат само на оние кои знаат каде чекорат. Еден од нив биди и ти, нека светот ти ги отвори патиштата до сите твои желби и убавини. Човек е најсреќен кога му се исполнуваат желбите.

За твојот роденден ти...

За твојот роденден ти посакувам букет од рози, покриен со капките на младоста, нежно замотан со целофан од среќа и прекрасно врзан со лентата на љубовта. Среќен роденден!

Јас ти честитам...

Некои честитаат порано, некои забораваат а некои честитаат од чиста култура. Јас ти честитам зашто многу ми значиш. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

На овој посебен ден...

На овој посебен ден, двајца ја крунисале својата љубов, донесоа на свет човек кој вреди да се познава и е вистинско богатство да биде твој пријател. Денес посакај го сето она што го немаш, а сакаш да го имаш, ништо помалку од здравје, љубов и успех. Личност како тебе не заслужува ништо помалку. Среќен роденден.

Од се срце ти посакувам

Светот им прави пат само на оние кои знаат каде чекорат. Еден од нив биди и ти, нека светот ти ги отвори патиштата до сите твои желби и убавини. Човек е најсреќен кога му се исполнуваат желбите...

Повеќе: Од се срце ти посакувам