Роденденски смс пораки

Ти посакувам да...

Ти посакувам да го најдеш она што го посакуваш, да го познаеш веднаш штом ќе го погледнеш, да имаш среќа да го добиеш и способност да го зачуваш засекогаш до себе. Среќен роденден!!!

Замисли нешто најубаво...

Замисли нешто најубаво, најслатко, додади на тоа бесконечност, прошири го со вечност и украси го со ѕвезди. Само тогаш ќе знаеш што ти посакувам, Среќен роденден.

Премногу...

Премногу желби, но премалку место. Премногу љубов, но пораката е тесна. Премногу чувства, но нема многу зборови... Премногу остана недокажано за овде да се каже, но сепак нешто може: Среќен роденден.

Ти посакувам многу...

Ти посакувам многу букети рози, убав живот без нервози, алкохол во умерени дози, и секс во сите пози...СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

Ти го посакувам она што...

Ти го посакувам она што никој не се сетил да ти го посака, а ти го исчекуваш молејќи. Нека ти се исполни сето тоа на кое се надеваш,

Повеќе: Ти го посакувам она што...

Нема зборови со кои...

Нема зборови со кои можам да искажам што ти посакувам...

Повеќе: Нема зборови со кои...

Ако некогаш солзата ти...

Ако некогаш солзата ти го замати окото или тагата ти го прикрие лицето сети се дека на овој свет постои некој, а не секој, секогаш, а не понекогаш, кој ќе се сети дека денес е твојот ден...СРЕЌЕН РОДЕНДЕН.