Роденденски смс пораки

Денес ангелите нешто прават...

ДеНеС АнГеЛиТе НеШтО пРаВаТ,нА оВа АнГеЛче РоДеНдЕн Му СлАвАт.ОвА е ДеНоТ нА ТвОјАтА сРеЌа,ОвА е ДеНоТ нА ТвОјАтА љУбОв,ОвА е ДеНоТ кОгА гИ мОлАм СиТе ЅвЕзДи Да Го ОсВеТлАт ТвОјОт ПаТ,

Повеќе: Денес ангелите нешто прават...

Нека животот ти биде роман...

Нека животот ти биде роман...а секоја страница твоја неисполнета желба...затоа ова е страница на твојот ден...СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Ви посакувам да го...

Ви посакувам да го најдете она кое што го посакувате, да го познаете веднаш штом ќе го видите, да имате среќа да го добите и способност да го зачувате засекогаш до вас!

Биди како тревата...

Биди како тревата - исправи се кога те газат, биди како кокичето - најди топлина и во снегот и биди најсреќна во секој нареден ден. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!

Денес сите ти посакуваат...

Денес сите ти посакуваат од се по многу. Јас ти посакувам малку среќа, но кога ти е најпотребна...

Повеќе: Денес сите ти посакуваат...

Денес е твој ден...

Денес е твој ден. Уживај делејќи го со најблиските и пријателите, а мене дозволи ми да бидам дел од него со оваа искрена порака за среќен роденден.

Живеј го секој убав миг...

Живеј го секој убав миг, згазни ги неубавините. Сакај ги оние што те сакаат, бегај од оние другите. Нека те следи среќа секој нов ден. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!