Роденденски смс пораки

Кога стрелките на часовникот...

Кога стрелките на часовникот, ќе го отчукаат часот на твоето раѓање, тогаш знај дека целиот универзум ти посакува СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Ако се согласиш на ризикот...

Ако се согласиш на ризикот да се живее,треба да се соочуваш со разочарувања и падови,со тажни мигови кои што ќе ја засенат убавината на постоењето,но запомни дека секогаш ќе ме имаш покрај тебе,како што сум и сега да ти посакам СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Денот кога си се...

Денот кога си се родил бил многу врнежлив ден, а дождот не бил ништо друго туку солзите на небото кое плачело кога видело дека најубавиот ангел наместо на небото се родил на земјата..тој ангел си ти...СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!

Уште си жив?!?!

Уште си жив?!?!? Е па ај СРЕЌЕН РОДЕНДЕН тогаш... :)))

Денес месечината ќе...

Денес месечината ќе заспие во твојата насмевка, љубовта ќе го насели твоето срце и сета среќа ќе биде твоја зошто овој ден е твој ден, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Некогаш, после многу години...

Некогаш, после многу години, кога животот ќе го гледаш на стара збрчкана дланка, кога ќе помислиш дека сите заборавиле на тебе, сети се дека постоела личност која те сакала со чесна и искрена љубов. Прими ги овие честитки за среќен роденден.

Ноќва ќе ги украдам

Ноќва ќе ги украдам криљата на ангелот, ќе одлетам во рајот ќе ја скинам најубавата ружа, ќе ја ставам на твојата перница и со нежен бакнеж ќе ти посакам СРЕЌЕН РОДЕНДЕН. Се надевам дека во наредната година ќе ти се исполнат сите желби и дека твоето срце ќе се исполни со љубов среќа и радост.