Роденденски смс пораки

Нека деновите во твојот живот

Нека деновите во твојот живот бидат убави, среќно да ти се трошат. Нека те погоди све што е убо и нека те промаши се што е лошо. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!

Денес не мисли на минатото

Денес не мисли на минатото затоа што поминало, не мисли на иднината затоа што допрва доаѓа. Биди среќен овој ден СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Нека ти биде среќна

Нека ти биде среќна секоја секунда од денешниот ден, а среќата нека потрае засекогаш за да секој роденден ти биде посреќен од претходниот.

Животот е премногу краток

Животот е премногу краток за да биде ситен,искористи го секој миг.Годините се само бројки.Не сонувај го животот...Живеј го својот сон! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Нека љубовта ти биде...

Нека љубовта ти биде преокупација,среќата доминација,убавината провокација,а успехот афирмација...Среќен Роденден

Ти посакувам желбите

Ти посакувам желбите да ти бидат реалност, среќата секојдневие, смеата навика а љубовта твој вечен предизвик. Среќен роденден!

Страница 11 од 11