Нека првиот зрак

Нека првиот зрак ова утро те води годинава по патот на среќата,љубовта и успехот а, последниот вечерва нека ти донесе незаборавни ноќи со саканата личност. И кога на истиов ден за година, ќе се сетиш на убавите нешта кои си ги поминал/а сети се дека јас сум тука за повторно да ти посакам се најубаво и да ти речам „СРЕЌЕН РОДЕНДЕН”