Смешни смс пораки 01

 • Ми беше убаво кога ме стави во устата, кога ме лигавеше и кога ме запали, а за кратко време ме изгаси...те сака твојата цигара.
   
 • Го сакам твојот нежен допир, особено кога ми шепотиш на долната дупка и обожавам кога ме полниш до крај...те сака твојот мобилен.
 • Бело, сино, црвено јас те сакам искрено, но не знам зад која боја се крие љубовта твоја.
 • Морето е длабоко и преполно со школки, а јас во душата од тебе носам болки.
   
 • Ако спиеш разбуди се, ако се разбудиш јависе, ако не се јавиш еби се, ако се ебиш мисли на мене.
   
 • 50% знаеш дека ми се допаѓаш,
  60% знаеш дека ми недостигаш,
  70% знаеш дека те обожавам,
  80% знаеш дека ми требаш,
  90% знаеш дека те љубам,
  100% знаеш дека те заебавам.

 • Ти си мое злато, ти си мое сребро, ако фатиш друга ќе ти скршам ребра.
   
 • Сакам да те ... уф! Сакам ... оx ... оваа ... не знам како да ти кажам! Многу сакам да те ... ахх, и не еднаш туку секој ден ... леле многу сакам да те поздравам.

{fcomment}