Нашата љубов мила...

Рејтинг на корисник:  / 5
НајлошоНајдобро 

Здогледав една преубава роза, која сеуште беше жива и млада. Се запрашав, како е ли можно да има ваква роза во доцна есен?! Тогаш се сетив, тоа беше нашата љубов мила, љубов која никогаш не изумира!

- Испратено од Марија