Нашето пријателство...

Рејтинг на корисник:  / 3
НајлошоНајдобро 

И кога времето ќе ги помине границите на својата бескрајност не заборавај дека во овој живот има нешто вредно да се памети НАШЕТО ПРИЈАТЕЛСТВО!

- Испратено од Елена