Пријателски смс пораки

Можеби во животот ќе...

Можеби во животот ќе тргнам по друг пат, можеби таму ќе најдам подобар живот, љубов, среќа, но знам дека таму никогаш нема да најдам другарка како тебе.

Може да ве интересира и: