Пријателски смс пораки

Тука сум ти јас...

Тука сум ти јас, кога и да посакаш, во било кое време, тука сум секогаш. Тука сум ти јас за да не си сама, кога сите ќе си заминат, со тебе ќе останам!!!

Може да ве интересира и: