Предлог за брак во Скопје

Понуда за брак на плоштадот во СкопјеКонечно и кај да видиме интересен романтичен предлог за брак на плоштадот во Скопје.

Целата случка се случи на плоштадот во Скопје додека Александар и Еми беа...

Повеќе: Предлог за брак во Скопје

Ти си ми Се

Ти си ми СЕ - Зоки ИлевНајмила Моја, со секој нов ден те посакувам се повеќе и повеќе, со секој нов ден ме исполнуваш се повеќе и повеќе, со секој нов ден душава моја е и твоја, со секој нов ден и животов ми е живот со тебе. Твојата природност ме прави најсреќен бидејќи само на тој начин душата препознава искрена и чиста љубов како што е и нашава...

Повеќе: Ти си ми Се

Еј животе...не си фер

Животе мојНавистина, помислувам во моментов... ЖИВОТОТ игра многу нечисто со нас понекогаш... Ќе ни даде сламка за надеж, ќе ни дозволи да се порадуваме во дел од секундата, а потоа ќе одигра некоја финта и ќе не пушти да треснеме на земјата, ќе не...

Повеќе: Еј животе...не си фер

Tи кој не заслужи...

Љубовно писмоСe е чудно, сe е тешко. Солзите понекогаш сами доаѓаат и нe задушуваат без причина или можеби така ние си мислиме. Има денови кога и самите не се поднесуваме, а уште повеќе има денови кога и другите не можеме да ги поднесеме. Денови исполнети со болка и тага, денови исполнети со мрак и солзи. Денови кага ја...

Повеќе: Tи кој не заслужи...

Сега ставам крај...

Крај на нашата љубовПлачам... а од внатре срцето ми се крши на мали парченца како стаклената роза која паѓа на подот од кристали. Зошто мора да е се така црно? Зошто животот е толку суров и ни ја одзема и таа мала среќа, зошто всушност не залажува? Влегов во свет во кој што немав пристап, влегов во свет во кој што ме залажуваа и ми дава лажна среќа која за жал кратко траеше. Очите ми плачат, а срцето ми се кине од твоите...

Повеќе: Сега ставам крај...