Го прашав господ

Го прашав господ што е цвет-тој ми даде градина!
Го прашав госпорд што е вода-тој ми даде море!
Го прашав господ што е тоа шупак-а тој ми го даде твојот број!

На сите начини

Можеби ќе те пробам орално, ама не е морално, ако те пробам анално тоа ќе биде банално, а первезно тоа е безвезно, најубаво класично ќе ни биде фантастично!

Мајстор за...

99% од населението е незадоволно од сексуалниот живот што е логично бидејќи не можам да стигнам на сите страни!!!

Дај ми сила

Господе, дај ми МУДРОСТ, помогни ми да ја разберам жената што ја сакам, за ЉУБОВ, за простување, за сите нејзини грешки, за СТРПЕЛИВОСТА, зашто ако ми дадеш СНАГА ќе ја истепам пичка и мајчина

Чуствувам дека...

Кога те нема................во мојата близина.............Чуствувам дека нешто не е во ред............дека не ми..................се сите овци на број

Војничка предност

Зошто во војна машките се послави од женските??? Затоа што женските имаат 2 рачни бомби и тунел за криење, а машките, само еден пиштол на вода!!!

Зафатен тип

Ова е тип, добар тип, начин тип, да тип, идиот тип, тип биди, тип зафатен, тип две, тип минути. Сега пак прочитаја пораката без зборчето „тип“!!!

Тажен

Ако се смееш а никој не ја гледа твојата насмевка... Ако плачеш а никој не ги гледа твоите солзи... А да пробаш да прднеш???

Биро за вработување

Што имаат машкото и женското меѓу нозете? - Машкото има еден работник и двајца стечајци , жената биро за вработување

Цела ноќ те барав...

Цела ноќ те барав...Не можев без тебе. Сакав да те по4уствувам на моето тело, а и без тебе не можев да легнам...Каде бе6е моја проклета пижамо?!?

Page 2 of 6

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика