Ноќни мори

Не се гледај во огледалото пред спиење, да не имаш ноќни мори.

Математика

Сексот е математика, го собираш креветот, ја одземаш облеката, ги делиш нозете и се множиш.

Јајца

Ако имаш две јајца мислиш маж си а??? А кога имаш четири јајца немој да мислиш дека си нешто посебно, тоа некој те е.е!!!

Те обожавам

обожавам кога не бираш време да бидеме заедно, кога по цел ден ме гледаш, а најмногу сакам кога ме чепкаш таму каде што најмногу се палам. Твојот...

Register to read more...

Засекогаш твојата...

Земи ме-топла сум, се перам често но сепак смрдам, ама не сум крива. Ти си ми првиот што ме натегна и ме растегна со својата големина. Засекогаш твојата...

Register to read more...

Утринска тајна

Кога се будиш наутро, го посакуваш него, сакаш да го допреш со устата, да го мириснеш и топлата течност да се истури во твоето грло. Тоа е тајната...

Register to read more...

Порака од твојот мобилен

Порака од твојот мобилен: те молам провери си ги јајцата пошо многу гадно ти смрди во џепот

Who let the dogs out

Кога те видов со таа става, тие нозе, не можев да се воздржам а да не кажам "Who let the dogs out"

Машките се...

Машките се како автомобил?!?!?!? Никогаш нема да знаеш шо му е додека не легнеш под него!!!

Терапија

пулс:200 
пристисок:190/80
душевно стање:Депресија
Концентрација:ја нема
терапија:sex 
САКАШ ДА МЕ СПАСИШ??

Page 4 of 6

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика