Пред употреба сув и спуштен

Пред употреба сув и спуштен....за време на употреба мокар и дигнат...после употреба мокар и спуштен.....Поздрав,твојот чадор

Се сеќаваш кога

Се сеќаваш кога го пикаше прстот во мене а потоа со сето свое задоволство си го лижеше прстот?....

Register to read more...

Мода

Кога те видов беше убав и облечен во кафеаво, но кога пуштив вода ти си замина !!!

Јас крадец на кокошки

Јас крадец на кокошки и јајца а ти судијка...ме фатија, ти за кокошките ме осуди а за јајцата ме помилува

Оргазмот има 6 фази

Оргазмот има 6 фази:

Асматична:
Ah,Ah!

Географска:
Ту,Ту!!

Register to read more...

Животот ми пропадна

Животот ми пропадна, сонцето во моите очи згасна, душата ми се затвори, срцето ме стега и само поради тебе се дадов на игла....

Register to read more...

Има нешто спортско

Има нешто спортско во тебе... главата ти е како копачка!!!

Ти имаш се

Ти имаш се. Ти имаш нешто што јас барам. Ти имаш совршено тело, твоите бакнежи се како од сон... Ти имаш совршена насмевка, а јас... погрешен број

Јави ми се

Ако некогаш бидеш осамен, се будиш во три часот наутро и ти треба некој за разговор,јави ми се и јас секогаш ќе бидам спремна да те пратам по ѓаволите.

Кога го пикаше прстот

Се сеќаваш кога го пикаше прстот во мене и тоа го повторуваше неколку пати, за да сфатиш дека јас сум највкусното нешто на светот...

 

Register to read more...

Page 6 of 6

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика