Facebook скратеници

Како можете да го опростите користењето на Facebook и при тоа да заштедите време и поминати многу километри со вашето глувче :) Искористете ги скратениците во зависнот од вашиот прелистувач за ефикасно користење на Facebook.

Скратеници за Фејсбук