Девојки што сурфаат 01

Пристигна и летото а со него и прекрасните летни спортови кои како еден од најинтересните спортови е сурфањето. Овој пат слики од девојки кои сурфаат и кои баш успеале да го фатат вистинскиот бран. Дали вие го фативте вашиот вистински бран???

Сурфање 01

Сурфање 02

Сурфање 03

Сурфање 05

Сурфање 06

Сурфање 07

Сурфање 08

Сурфање 09

Сурфање 10